Patronul echipei Dinamo Kiev a plecat în Ungaria cu 17 milioane de dolari cash

0
dinamo kiev lucescu
Mireca lucescu, Igor Surkis,

Igor Surkis, oligarhul ucrainean care deține la Dinamo Kiev, a plecat din Ucraina imediat după începutului războiului. Miliardul, șef al lui Mircea Lucescu, și-a părăsit țara natală pe 26 februarie cu destinația Ungaria, chiar dacă anunțase că a rămas în capitala Ucrainei.

 

Patronul lui Dinamo Kiev și fratele său au plecat din Ucraina cu 17 milioane de dolari. Cei doi au au ajuns în Ungaria împreună cu familiile lor.

Igor Surkis a plecat din Kiev cu o sumă uriașă de bani și la bordul unei mașini luxoase, Maybach S650 blindat, evaluat la 700.000 de dolari, scrie site-ul ucrainean sport.ua.

Vezi și Eni suspendă noi contracte de cumpărare de petrol de la Moscova

Cei doi au declarat la ieșirea din Ucraina că nu au nicio sumă de bani în numerar, dar în țara vecină, la vamă au scos din mașină suma uriașă și au prezentat-o vameșilor maghiari.

”Stau în biroul meu și asta se întâmplă în fiecare zi. Nu am de gând să plec nicăieri, cred că este important să ne păstrăm calmul. Dacă intri în panică, ai pierdut deja. Plănuiesc să muncesc la Kiev și în viitorul apropiat și să vizitez cantonamentul lui Dinamo Kiev și al echipei U19, din Turcia.

În acest moment, clubul nostru este închis aproape complet din cauza Covid-19. Este carantină, sunt foarte multe cazuri. Am efectuat o vaccinare completă a angajaților de la Dinamo și se lucrează de la distanță, în acest moment, în majoritatea departamentelor. Eu nu am cum să rezolv problemele de acasă, așa că sunt mereu în biroul clubului.

Nu este panică, suntem calmi și pregătiți pentru diverse scenarii. Cred că va fi totul bine la noi în țară. Invit fanii în tribune, echipele noastre au nevoie de sprijinul și energia lor”, spunea Igor Surkis cu doar câteva zile înaintea începutului războiului.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele