Pensiile speciale ale primarilor vor fi prorogate

0

Ministrul cercetării, Inovării şi Digitalizării, Florin Roman a declarat că cel mai probabil, pensiile speciale ale aleşilor locali vor fi prorogate, iar salariile demnitarilor vor fi îngheţate, aşa cum s-a întâmplat şi ani trecuţi.

 

Întrebat ce se va întâmpla cu intrarea în vigoare a prevederii din Codul Administrativ privind pensiile aleşilor locali, Florin Roman a afirmat că c”el mai probabil, vor fi prorogate, aşa cum s-a întâmplat în ultimii doi sau trei ani, prin acea ordonanţă care prorogă termenele de intrare în vigoare a unor legi sau articole din Codul Administrativ”.

”Sunt convins că şi anul acesta va fi o discuţie serioasă privins salariile din sectorul public. (…) Nu pot să le anunţ ca o decizie, sunt convins că vom avea această discuţie, practic avem şi acea majorarea a salariului minim, cu siguranţă va exista acea ordonanţă care va îngheţa salariile demnitarilor”, a spus ministrul PNL.

El i-a criticat pe cei de la USR care au făcut un subiect din pensiile primarilor. ”Nu s-a plătit niciun ban pentru primari. Nu a spus nimeni că se dau. Este vreo pensie în plată? Nu este”, a afirmat Florin Roman.

Gazprom, profit record

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele