Peste 2.000 de locuri de muncă sunt disponibile la Târgul de Cariere Iași

0

Organizatorii evenimentului Târgul de Cariere Iași vin la cea de-a 18-a ediție cu o mulțime de surprize alături de cei mai importanți angajatori ai momentului. Peste 60 de companii își vor prezenta ofertele de muncă din categoriile entry-level, mediu și avansat și programele de internship sau voluntariat.

Dacă simți că viața de adult îți bate la ușă, iar tu încă nu ți-ai dat seama care este job-ul potrivit pentru tine, vino astăzi, 12 octombrie și mâine,13 octombrie (în intervalul orar 12:00-18:00) la Palas Mall pentru a alege din ofertele celor 60 de companii prezente la târg, job-ul potrivit profilului tău.

Organizatorii au pregatit un eveniment foarte interactiv, unde candidații pot depune cv-uri,  susțin interviuri pe loc şi pot chiar să negocieze un salariu. Participanții la eveniment au ocazia de a-și compara salariul în timp real cu Paylab, o aplicație prezentată prin intermediul eJobs. Prin intermediul eJobs, se introduce digitalizarea CV-ului, iar candidații vor putea să-și depună CV-ul în câteva secunde la compania unde vor să se angajeze. Participanţii își pot imprima CV-ul la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care îl vor putea scana cu ajutorul aplicației CV2GO.

Citeşte şi: Festivalul Comedy Cluj: peste 80 de filme și spectacole 

Peste 2.000 de job-uri aşteaptă să fie ocupate

Peste 2000 de locuri de muncă sunt disponibile, din domeniul Inginerie, Resurse umane, Call Center, Marketing, Retail, Administrativ sau Juridic. Companiile precum Accenture, AlmavivA Services, Conduent, ESET, Faurecia, Firecredit, Lidl, SCC Services Romania, Alten Romania, Amazon, Assystem Technologies Romania, Bosch Automotive, Cenit, DB Schenker,eZLO, Leroy Merlin, NuRD, Porsche Engineering, Residence Hotels, VEO Worldwide Services, WSP și Xerox Romania aduc oferte de muncă atractive participanților și candidaților. Este de bine de știut că acest târg se adresează atât  persoanelor cu studii superioare aflate în căutarea unui prim loc de muncă sau care doresc să-și schimbe job-ul actual, cât și persoanelor cu studii medii, fără experiență. Pentru personele fără studii superioare există job-uri în domeniul vânzărilor cum ar fi casier sau vânzător.

“Ne bucurăm să revenim și în această toamnă la Iași, cu oferte de muncă din cele mai variate domenii. Târgul de Cariere își continuă activitatea ținând cont de nevoile candidaților, dar și de cele ale companiilor. Târgul este o platformă complexă, care îmbină atât oportunitățile și experiențele de carieră. Ținem cont de modul în care fluctuează piața locurilor de muncă și încercăm să oferim soluții concrete la ce anume caută angajatorii și candidații”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Din experiențele edițiilor anterioare, organizatorii așteaptă în jur de 5000 – 6000 de candidați, dintre care peste 25% sunt studenţi aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Articolul Peste 2.000 de locuri de muncă sunt disponibile în cadrul Târgului de Cariere Iași apare prima dată în Pedagoteca.

Sursa: Peste 2.000 de locuri de muncă sunt disponibile în cadrul Târgului de Cariere Iași

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele