Petrolul Ploiești revine în Liga 1 cu probleme financiare

1

Fostul fotbalist al prahovenilor și al Stelei, Valeriu Răchită, a vorbit la Radio Sport Total FM, în emisiunea „Execuții Matinale”, despre dificultățile financiare de la club.

Noi încă supraviețuim, însă așteptăm cu sufletul la gură data de 6 iunie, data când se va reuni lotul și sperăm ca totul să fie bine. A trecut euforia de când s-a terminat campionatul și semnalele sunt din ce în ce mai negative, dar suntem optimiști. Primăria nu are cum să se implice financiar, pentru că există datorii la ACS Petrolul 52 și așa cum știți, primăria nu se poate implica, nu se poate asocia, nu poate oferi bani publici unei entități care are datorii către stat, trebuie să fie cu certificatul fiscal pe zero. Singura variantă este să aplicăm pe legea 350/2005, fonduri nerambursabile pe criterii de performanțe, trebuie făcut un dosar, dar acolo banii sunt foarte puțini”, a spus Vivi Răchită.

Discuția integrală poate fi ascultată pe site-ul www.SPTFM.ro, sau în înregistrarea alăturată:

https://sptfm.ro/probleme-financiare-la-petrolul-ploiesti-noi-inca-supravietuim-primaria-nu-are-cum-sa-se-implice-financiar/

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele