Piatra Online sprijină pasionații de artă decorativă și design de interior

0
- Reclama -

Magazinul Piatra Online sărbătoreşte anul acesta zece ani de existenţă pe piaţa românească şi lansează o provocare pentru tinerii care iubesc designul şi arhitectura. Piatra Online sprijină pasionații de artă decorativă și design de interior şi oferă zece bloguri la cheie.

Sub conceptul 10DesignBlog,  Piatra Online pune la dispoziție câte o platformă online designerilor de interior și arhitecților care se află la început de drum sau tuturor celor pasionați de acest domeniu. Astfel, liderul în materiale de construcții din piatră naturală pornește în căutare de tineri dornici să se exprime în scris despre tot ceea ce e frumos: de la decorațiuni, la locuri din ţară sau din lume.

„După 10 ani de proiecte frumoase realizate împreună cu cei mai buni designeri și arhitecți, Piatra Online caută 10 idei de blog pe care să le premieze cu tot suportul necesar lansării în blogosferă. De la alegerea unui nume inspirat pentru blog, până la workshop-uri de design, copywriting și artă fotografică, plus un eveniment de premiere dedicat exclusiv celor 10 câștigători. Credem cu tărie că este important ca majoritatea arhitecților și designerilor să aibă o platformă unde să se poată mândri cu talentul creativ și să-și dezvolte un portofoliu puternic”, susține inițiatorul proiectului Mariana Brădescu-Constantinescu, fondatorul proiectului 10DesignBlog.

Cum se face înscrierea şi cine jurizează

Pentru a se înscrie în campanie, cei interesați sunt rugați să acceseze 10 DesignBlog și să urmeze pașii din formular.

Perioada de înscriere are loc în intervalul 10 februarie – 10 martie 2017, urmând ca fericiții câștigători să fie desemnați până pe 10 aprilie 2017. Cei 10 finaliști vor fi premiați în cadrul evenimentului de aniversare a 10 ani de Piatra Online ce va loc în luna mai din acest an.

Juriul este format din Elis Popescu (co-fondator şi redactor-şef designist.ro), arh. Eduard Baicu (www.phenomenalaboratory.com) arh. Hamid Nicola Katrib (www.hamid-nicola- katrib.ro), şi Mariana Brădescu-Constantinescu (PIATRAONLINE).

- Reclama -

PIATRAONLINE le mulțumește partenerilor care susțin această inițiativă: Designist.ro, Alistmagazine.ro, Spatiulconstruit.ro, Natalia Berezovskaia – designer de interior și blogger la www.creativ-interior.ro, 2activePR, Marks și Headstart Creative Agency.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele