Piedone își așteaptă sentința în dosarul Colectiv: ”Nu puteţi să ştiţi ce înseamnă să nu te bucuri de ziua mâine”

2
piedone sector 5
piedone sector 5

Cristian Popescu – Piedone a declarat, în aşteptarea sentinţei în dosarul Colectiv că politicienii nu au făcut nimic de la producerea tragediei şi spitalele iau foc în continuare, subliniind că „orice s-ar întâmpla astăzi, Piedone nu moare”.

Primarul Sectorului 5 are o condamnare în primă instanţă de opt ani şi şase luni închisoare.

„Colectivul a declanşat semnalul de alarmă pentru legiuitori. Ce au făcut? N-au făcut nimic. Au luat foc spitale în continuare. Dacă Acarul Păun poate fi Piedone şi Piedone poate să-i învie pe toţi morţii (…). Am tăcut şapte ani de zile. Eu pedeapsa mi-am trăit-o acum, în cei şapte ani de zile, nevinovat. Nu puteţi să ştiţi ce înseamnă să nu te bucuri de ziua mâine şi să aştepţi părerile date. Nu sunt fată mare! Să-mi arate mie un politician din România asta că e fată mare. Nu e nimeni fată mare, dar vreau să răspund pentru ce fac, nu pentru ce n-am făcut. Astăzi, Justiţia îşi va spune cuvântul şi Dumnezeu. Am mare încredere în Dumnezeu. Orice s-ar întâmpla astăzi, capul sus la Dumnezeu, merg înainte. Reţineţi un singur lucru, Piedone nu moare. Să-mi urmăriţi Facebook-ul şi de acolo (n.r. închisoare)”, a spus Piedone.

Vezi și Piedone anunță că e suspect întru-un dosar DNA

Pe de altă parte, primarul a spus că îi pare rău că nu a fost atât de „ordinar şi jigodie”.

„Cel mai rău lucru îmi pare că n-am fost atât de ordinar şi de jigodie. Raportaţi în oglindă cu toţi ăştia care pozează în fete mari”, a adăugat Piedone, care susţine că va aştepta sentinţa alături de familie.

Curtea de Apel Bucureşti a anunţat că va pronunţa, joi, sentinţa definitivă în dosarul „Colectiv”, în care fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu, în legătură cu tragedia în urma căreia au decedat 64 de persoane.

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele