Planetele benefice și malefice în astrologie. Vezi ce spun specialiștii

0

În completarea mai multor semnificații despre astre, vom afla din acest articol despre planetele benefice și malefice în astrologie. Fiecare dintre acestea își are propriul rol datorită condițiilor și poziționării pe hartă.

Atunci când vorbim despre lucrurile “bune” pe care le realizează, ne putem gândi automat la termenul din limba greacă “agathopoios” ce în traducere liberă înseamnă “binefăcător”.

De asemenea, dacă vorbi despre lucrurile mai puțin plăcute, atunci vedem cuvântul din limba greacă “kakopoios” ce înseamnă “răufăcător”. Fiecare planetă se află în câte o casă a zodiei, influențând-o pe această în fiecare dintre cele două direcții.

Citește aceste rânduri și află de ce s-au întâmplat anumite evenimente în viața ta până acum. Anumite caracterizări ale funcţiilor planetare pot fi foarte utile dacă sunt realizate în mod corespunzător.

Perspectiva umană subiectivă asupra vieţii are de obicei tendinţa de a vedea evenimentele şi situaţiile care aduc lucrurile împreună și astfel a le oferi un aspect pozitiv. Între timp, evenimentele şi situaţiile care îndepărtează lucrurile unele de altele sunt considerate negative.

Planetele benefice și malefice în astrologie

Pentru că astrologia aduce mereu multe detalii surprinzătoare, acum este momentul să aflăm despre planetele benefice și malefice în viața de zi cu zi.

Plantele malefice funcționale sunt cele care se află în casele 6, 8 și 12 ale zodiilor.

Dacă vorbim despre astrologia vedică, atunci putem afla cu siguranță faptul că Luna și Jupiter sunt considerate planete benefice, pe când Rahu și Ketu sunt întotdeauna malefice, arată Yourtango.com. Ultimele două menționate sunt astfel numite pentru că sunt  “planete umbra”, așa cum menționează specialiștii.

Venus

PLANETA VENUS: IMAGINEA INCREDIBILA CARE A SURPRINS LUMEA | iDevice.ro

Dacă vorbim despre planetele benefice și malefice în astrologie, trebuie să știm că Venus aduce iubire în viața nativilor din zodiac. Aceasta își dorește să experimentăm mai multe momente inedite. Poate aduce pasiune, iubire și dorința de confort. Ne poate face să fim mult mai relaxați în timpul zilei, atât la locul de muncă, dar și în viața personală.

Ne învață despre dinamica într-o relație, mai ales dacă Venus este localizată în prima și a 7-a casă. Taurii și Balanțele simt cel mai mult “atingerea” acestei planete, fiind cea care guvernează aceste zodii.

Jupiter

Planeta Jupiter - Curiozități Despre Cea Mai Mare Planetă Din Sistemul  Solar | Libertatea

Această planetă ne ajută să ne îndeplinim dorințele filosofice și ideologice ascunse. Astfel vom ști cu siguranță unde se ascunde spiritualitatea care ne înconjoară pretutindeni. Jupiter guvernează nativii Săgetător și Pești, ambii concentrați pe creștere spirituală.

Cei care sunt atinși de această planetă sunt mult mai optimiști, astfel că este considerată benefică pentru viața de zi cu zi. Atunci când tranzitează anumite semne, putem să fim mai ambițioși și dornici să aflăm lucruri despre viitor.

Marte

Cum a reușit Pământul să evite soarta planetei Marte. Roci antice dezvăluie  ce a salvat câmpul nostru magnetic

Dacă vorbim despre planetele benefice și malefice în astrologie, trebuie să știm că Marte ne învață să fim luptători și să căutăm victorii pretutindeni. Din această cauză, nu putem fi niciodată mulțumiți cu ce avem și întotdeauna căutăm mai mult.

Indiferent ce semn zodiacal tranzitează această planetă, ne va ajuta să ne activăm energia interioară. De obicei, Berbecii și Scorpionii sunt atinși de această energie. Sunt comparați de obicei cu Balanțele și Taurii, mult mai calmi și pozitivi în legătură cu viitorul.

Planeta Marte ne învață să fim mai asertivi și ne oferă obiectivele necesare pentru a putea face acest lucru. Astfel putem să ne canalizăm mai bine dorințele și pasiunile și să începem să le putem în aplicare. Astrele ne sfătuiesc să muncim intens pentru ceea ce ne dorim.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele