Plângere penală împotriva şefului jandarmilor de la Topoloveni

0

Deputatul PNL Florin Roman anunţă că depune plângere penală împotriva şefului dispozitivului de jandarmi din Topoloveni care i-au luat cu duba pe protestatarii anti-PSD, în timpul vizitei lui Liviu Dragnea de vineri.

„Am luat decizia de a depune luni dimineaţa o acţiune penală împotriva şefului dispozitivului de jandarmi care a acţionat la Topoloveni, împotriva unui grup de protestatari. În mod abuziv, jandarmii prezenţi au ridicat protestatarii adunaţi spontan, deşi aceştia fluturau actele de identitate pentru a se legitima. Oamenii paşnici, care au protestat civilizat pe trotuar s-au adunat spontan la auzul veştii că Liviu Dragnea e în Topoloveni. Practic, sechestrarea unor cetăţeni europeni reprezintă un grav abuz al jandarmilor din dispozitiv, care la întrebarea legitimă a unui protestatar: «De ce ne luaţi», a răspuns: «Pentru ca aşa vreau eu»! Reţinerea la poliţie a protestatarilor a fost calculată în aşa fel încât, aceştia sa fie lăsaţi sa plece acasa, imediat după ce liderul PSD, Liviu Dragnea a părăsit localitatea Topoloveni. Pentru a trage de timp, aşa zişii «oameni ai legii» au trecut inclusiv in baza Interpol a protestatarilor anti-PSD„, precizează deputul PNL într-un comunicat de presă. În opinia sa, „caracterul spontan al acestui protest este întărit de faptul că nu a existat o informare publică referitoare la vizita preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, la Topoloveni”.

Citeşte şi: Dragnea în campanie vrea modificarea OUG 114 pentru ca primarii să facă depozite pentru produse agroalimentare

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele