Play TV, o nouă platformă smart

0
- Reclama -

Focus Sat a lansat Play TV, un nou serviciu de televiziune care se aliniază tendinţelor diversificate de pe piaţa de televiziune smart din România.

 

Play TV se poate comanda online, doar pe bază de smartcard şi aplicaţia Focus Sat, fără să mai fie necesară instalarea unui echipament de recepţie digitală. Prin Play TV, programele TV pot fi vizionate de pe toate dispozitivele smart, telefon mobil, tabletă, laptop, PC şi TV. Fiind disponibil din aplicaţia Focus Sat, Play TV este compatibil cu Android, iOS şi poate fi deschis din orice browser.

„Organizarea zilnică, planificarea flexibilă a muncii şi a relaxării, importanţa timpului liber sunt vitale în contextul actual. Pe piaţa accesului la conţinut video, mult timp au dominat programele TV lineare, dar tehnologia avansată a dus la o nouă experienţă de a trăi televiziunea, mult mai interactivă. Acum, vizionarea programelor TV a devenit posibilă de oriunde, oricând”, a transmis într-un comunicat Mihai Tilina, director general Eviso Marketing Advisory România S.A.

Vezi și Casoteca.ro/magazin

- Reclama -

În funcţie de conţinutul ales, există două variante de abonament – Play TV şi Play TV Extra.În plus, clienţii se pot bucura de flexibilitate la plată, lunar sau ori de câte ori doresc acces. Ambele variante de abonament, Play TV şi Play Extra, includ acces la biblioteca video de documentare premium de la National Geographic, un portofoliu de peste de 500 de titluri, inclusiv conţinut în format 4K.

Orban și Iohannis au felicitat-o pe Maia Sandu

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele