Plumb nu vrea referendum împotriva penalilor în ziua alegerilor pentru europarlamentare

0

Rovana Plumb, a declarat, la Brăila, că din punctul său de vedere în ziua alegerilor pentru Parlamentul European nu ar trebui să se organizeze şi un referendum.

Probabil frica de referendum este generată de sondaje interne care arată că romanii vor să iasă masiv la vot pentru a opri politicienii penali să ajungă în funcții publice.

“Cred că alegerile europarlamentare de anul acesta sunt mai importante decât oricând. Cunosc decizia Curţii Constituţionale, din punctul meu de vedere, în ziua alegerilor pentru Parlamentul European nu ar trebui să mai fie în desfăşurare şi un referendum pe orice temă, de orice fel. Nu comunic punctul de vedere al PSD, din punctul meu de vedere, ziua de 26 mai trebuie să fie ziua alegerilor pentru Parlamentul European, fără alt tip de manifestări politice sau referendum”, a spus Rovana Plumb, într-o conferinţă de presă.

Ministrul Fondurilor Europene a caracterizat Partidul Social Democrat ca fiind “cel mai pro-european partid”, subliniind că temele care ar trebui abordate de social-democraţi până la alegerile pentru Parlamentul European ar trebui să fie cu preponderenţă cele europene.

Citește și Cioloș și Barna la Constanța, depsre PSD: campanie de minciuni, coordonată de nişte hoţi

“Consider că, atâta timp cât România este o ţară pro-europeană şi PSD este cel mai pro-european partid, cred că trebuie să lăsăm ziua de 26 mai, ziua în care românii să îşi pună votul pe cei care într-adevăr sunt patrioţi şi pe cei care vor reprezenta cu cinste România în Parlamentul European. Cred că temele pe care ar trebui să le abordăm sunt cele europene”, a adăugat Rovana Plumb.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele