PMP se apropie de PNL

1
vladu diaconescu pmp

PMP a anunţat, sâmbătă seară, că s-a decis continuarea discuţiilor cu PNL ”privind un proiect politic comun”, fiind stabilită o echipă de negociere în acest sens.

 

”Consiliul Naţional al Partidului Mişcarea Populară, reunit în 13 noiembrie, a decis continuarea discuţiilor cu Partidul Naţional Liberal privind un proiect politic comun, desemnând şi o echipă de negociere în acest sens”, a transmis, sâmbătă seară, PMP într-un comunicat de presă.

Cu o zi în urmă, liberalii au stabilit şi ei o echipă de negociere. Surse politice au spus că este vorba despre o fuziune prin absorbţia PMP.

Vezi și UPDATE! PMP a decis fuziunea prin absorbție cu PNL

Băsescu nu știe nimic despre negocieri

”Nu am participat şi nici nu voi participa la niciun fel de discuţii interne cu privire la o eventuală fuziune a PMP cu PNL. Singura activitate politica pe care o desfăşor este legată de activitate grupului PPE din Parlamentul European”, a transmis Băsescu.

Fostul preşedinte al PMP a mai precizat că, din data de 6 decembrie 2020, nu a mai avut niciun fel de implicare în activitatea PMP şi nici nu mai deţine vreo funcţie în partid.

Conducerea PNL a decis, vineri, în şedinţa Biroului Executiv, demararea discuţiilor cu Partidul Mişcarea Populară, în vederea unei fuziuni prin absorbţie.

Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu, neagă fuziunea cu PNL.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele