PNL-istul Alin Tişe, Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, vorbește despre ”ciolaniada” din partid

0

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe și-a criticat într-o postare pe Facebook partidul. Fostul PDL-ist vorbește despre o ”Ciolaniadă greţoasă” între diverse personaje din PNL, unele lipsite de valoare politică. El a adăugat că nu doreşte nicio funcţie de ministru sau vreo altă poziţie, însă vrea să tragă un semnal de alarmă: „atenţie că rămâneţi fără partid, voi cei preocupaţi de Ciolaniadă”.

 

„Asistăm la Ciolaniada greţoasă, în partid, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică. Am tot aşteptat ca oamenii cu valoare politică să fie cei care să decidă în acest partid. Ultimele evenimente din partid mi-au demonstrat, însă, că aştept în zadar. Au confiscat partidul pe persoană fizică. Constat că oamenii aceştia, în aroganţa şi autosuficienţa lor, se joacă de-a v-aţi ascunselea acum cu partidul. Din aceste motive am avut scorul electoral pe care l-am avut şi nu din cauza măsurilor COVID -19 luate, cum încearcă să se scuze toţi neperformanţii din partid. Nu vreau să nominalizez acum pe nimeni întrucât nu doresc să-mi fac nici campanie şi nici imagine criticând propriul partid”, a scris Alin Tişe, luni pe Facebook.

Acesta a mai spus că este grav că PNL ar putea rămâne fără oamenii din ţară ai partidului care credeau în formaţiune şi aveau aşteptări de la ea.

„Nu am nevoie de imagine şi nici nu sunt format în acest mod. Dar spun acum STOP la toţi lipsiţii de valoare politică şi administrativă! Plecaţi acasă şi lăsaţi partidul pe mâna celor performanţi! Precizez că nu doresc nici o funcţie de ministru sau altă funcţie! Însă , trag un semnal de alarmă: atenţie ca rămâneţi fără partid, voi cei preocupaţi de Ciolaniadă! Şi mai grav, rămâneţi fără oamenii din ţara aceasta care credeau în PNL sau au aşteptări de la PNL. Pentru cei închipuiţi din partid care se întreabă «cine e şi asta?», ataşez un raport de activitate administrativă şi politică pentru a se putea compara cu mine!”, a completat Tişe.

Fostul PDL-ist a ataşat postării şi raportul său de activitate.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele