PNL spune că aducerea lui Marian Munteanu în partid a fost un accident al istoriei

0

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, susține, într-o postare pe Facebook, că aducerea în partid a lui Marian Munteanu a fost un accident al istoriei politice a formațiunii, menționând că declarațiile fostului candidat la primăria Capitalei nu sunt în numele formațiunii.

“Marian Munteanu in PNL a fost un accident al istoriei noastre politice. Declaratiile sale politice nu sunt in numele PNL.

Later edit: Ceea ce poate scoate Romania din UE este atacul la statul de drept dat de Dragnea si PSD, nu bazaconiile spuse de diverse personaje publice despre un vot popular, a se vedea dezbaerile din Parlamentul European despre situatia din Romania”, a scris Ionel Dancă pe Facebook.

Marian Munteanu, fost lider al studenților și fost candidat al PNL pentru funcția de primar general al Capitalei,retras de pe liste, a vorbit, marți seara, la Antena 3, în contextul declarațiilor făcute de Frans Timmermans referitoare la referendumul pentru redefinirea familiei, despre independența României față de UE, menționând că rezultatul votului va fi un act de independență.

“Decizia care se va lua la finalul acestei săptămâni este o declarație de independență. Dincolo de conotațiile sale culturale, religioase, politice, pentru că referendumul este dincolo de orice entitate care se asociază sau se implică în această dezbatere, și chiar dincolo de culte religioase, este vorba de națiunea română și de poporul român care este pentru prima dată în istoria sa pe punctul de a se pronunța, printr-un referendum efectiv democratic, cu privire la o instituție fundamentală a civilizației”, a declarat, la Antena 3, Marian Munteanu.

“Referendumul este o DECLARAȚIE DE INDEPENDENȚĂ, un act de demnitate națională.
Prin acest referendum, liber și democratic, arătăm lumii că Țara noastră își păstrează suveranitatea și  verticalitatea.
Pe baza sa vom crea condițiile ca, în viitor, România să redevină o țară în întregime stăpână pe resursele sale și pe viitorul său”, a completat Munteanu pe Facebook.
De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele