Poliția Capitalei: Cei doi agresori ai taximetristului lăsat inconștient au fost arestați

0

Doi bărbaţi – în vârstă de 19 şi 25 de ani – au fost arestaţi preventiv, luni, după ce au agresat un taximetrist pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei, după ce anterior îi furaseră banii.

 

„Din primele date a rezultat că în cursul dimineţii (pe 1 august – n.r.), persoana vătămată ar fi solicitat sprijinul unui coleg să găsească mai multe persoane care i-ar fi sustras o sumă de bani. La un moment dat, victima i-a indicat colegului că a observat persoanele căutate, a coborât din maşină, moment în care s-a declanşat conflictul în care bărbatul a fost lovit”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis.

În urma cercetărilor efectuate de Secţia 10 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au fost identificate persoanele implicate, doi bărbaţi de 19 şi 25 de ani.

Aceştia au fost audiaţi şi a fost dispusă măsura reţinerii.

Procurorul din cadrul unităţii de parchet a dispus prezentarea inculpaţilor în faţa instanţei, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, arată sursa citată. A

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele