Poliția a ajuns la locuința manelistului Dani Mocanu în căutare unui leu

0

Polițiștii fac miercuri dimineață percheziții la locuința cântărețului de manele Dani Mocanu, în al cărui videoclip a apărut un leu rănit. Polițiștii au descins la trei adrese din Ilfov și Argeș.

 

Astfel, au loc percheziții acasă la Dani Mocanu, la locuința persoanei care a filmat videoclipul și la sediul unui studio din Ilfov.

Cântărețul de manele Dani Mocanu a lansat un videoclip în care apare un leu plin de răni, iar imaginile au dus la un val de indignare pe internet.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, polițiștii argeșeni au anunțat deschiderea unui dosar penal, în care se fac verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat.

Vezi și Duduienii au tâlhărit maneliști, spun procurorii

Verificările au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au petrecut faptele, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare.

Mocanu a spus că leul a fost tratat “ca un bebeluș” și că rănile fac parte din regie și reprezintă un “machiaj profesional”.

Videoclipul are peste 4,3 milioane de vizualizări și a stârnit un val de critici.

Vezi și Casoteca.ro – magazin

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele