Poliția Română scoate la concurs 264 de posturi pentru Protecția Animalelor

0

Poliția Română a anunțat vineri scoaterea la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, a 264 de posturi în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor, data limită de depunere online a dosarelor fiind 28 decembrie, potrivit unui comunicat de presă al instituției.

 

Sunt scoase la concurs 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție.

„Înscrierile se fac online, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente”, precizează Poliția Română.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor pot fi găsite la adresa: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-urile unităților teritoriale de poliție – https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale

Ce condiții trebuie să îndeplinească o persoană care se înscrie la concursul pentru ocuparea unui post de ofițer de poliție în cadrul Direcției pentru Protecția Animalelor – IGPR (5 posturi vacante) – detalii aici.

Condiții de înscriere la concursul pentru ocuparea unui post de ofițer de poliție (medic veterinar) în cadrul Direcției pentru Protecția Animalelor (86 de posturi vacante) – detalii aici.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele