Poliția verifică o întâlnire AUR la Târgu Mureș, unde nu s-a purtat mască

2
Simion
Sursa foto: Facebook/George Simion

Reprezentanții Poliției mureșene fac verificări după ce într-un spațiu închis din orașul Târgu Mureș s-a desfășurat joi seara o întâlnire a AUR la care masca de protecție n-a fost purtată de participanți.

Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, din care rezultă faptul că mai multe persoane se află într-un spațiu închis fără a respecta măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, precizăm următoarele: Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor ce reies din imagini și luarea măsurilor legale în consecință”, a comunicat IPJ Mureș joi seara.

Totul a plecat de la imaginile postate de liderul AUR George Simion pe Facebook, în care se vede o sală cu mai multe persoane ce nu poartă mască.

Suntem la Târgu Mureş, avem doi ani de AUR. La 2 ani de AUR, filiala noastră din judeţul Mureş s-a adunat împreună pentru a marca momentul festiv, pentru a stabili noile direcţii”, a spus Simion în intervenția live de pe Facebook.

Conform ultimei hotărâri de Guvern care prelungește starea de alertă, masca medicală sau masca FFP2 trebuie să acopere nasul și gura și este obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise. Totodată, sunt interzise măștile de alt tip, textile sau din plastic.

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele