Politică, demonstraţii, meteorologie: vin ploile şi ninsorile!

0
- Reclama -

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologică de precipitații însemnate cantitativ pentru toată țara. Informaţia nu este interesantă doar din punct de vedere meteorologic, ci şi din cel socio-politic.

Potrivit ANM, citată de Agerpres, în intervalul 7 februarie, ora 2:00 — 9 februarie, ora 6:00, temporar se vor semnala precipitații în toate regiunile. Cantitățile de apă vor depăși local 15 — 20 litri/metrul pătrat, iar în Moldova, Dobrogea, Muntenia și în zonele deluroase și montane din restul teritoriului, pe arii restrânse, 30 — 40 litri/metrul pătrat.

În cursul nopții de luni spre marți (6/7 februarie) și pe parcursul zilei de marți (7 februarie), va ploua pe arii extinse, exceptând jumătatea de nord a Moldovei și zona montană înaltă, unde vor predomina ninsorile. Începând din cursul nopții de marți spre miercuri (7/8 februarie), în cea mai mare parte a Moldovei și în zona de munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent. În restul teritoriului vor fi precipitații mixte, iar în sud-estul țării, începând din după-amiaza zilei de miercuri (8 februarie), treptat vor predomina ninsorile.

sursa foto: nbcsandiego.com

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele