Politicienii au umor, Ponta vrea să termine cu ”blaturile”

0

Liderul Pro România, Victor Ponta, susţine că partidul său vrea să spargă blaturile care sunt un blestem pentru România, adăugând că “nici nu mai ştii care e ciuma roşie şi care cea galbenă”, pentru că se schimbă candidaţii între partide.

 

“Atât la Iaşi cât şi la Bacău nu mai ştii care e ciuma roşie, care e ciuma galbenă, ce culoare mai au, pentru că un pesedist candidează la PNL, iar un penelist la PSD. E nevoie de o construcţie alternativă pentru cei care spun că s-au săturat şi de PSD şi de PNL, şi de pesediştii din PNL şi de peneliştii din PSD. Vreau să spargem blaturile astea care cred că reprezintă un blestem pentru România. De 30 de ani vedem aceleaşi schimbări. Sunt convins că încet-încet, Pro România va fi acea soluţie pentru cei care nu mai vor ciuma roşie, galbenă, amestecată”, a declarat preşedintele Pro România, Victor Ponta. Întrebat dacă este dezamăgit de faptul că primarul de Iaşi Mihai Chirica a trecut de la PSD la PNL, după ce edilul a participat la un moment dat şi la unele acţiuni politice ale Pro România, Ponta a spus că Mihai Chirica este “extrem de nestatornic în iubirile politice”.

“N-am dezamăgiri, am doar bucurii când oamenii confirmă lucruri bune. Primarul Chirica este extrem de nestatornic în iubirile politice, nu cred că trebuie să suferim din chestia asta. Important e ca această nestatornicie să nu-l afecteze activ ca primar, pentru că Iaşiul are un potenţial extraordinar care trebuie folosit”, a spus Victor Ponta.

Citește și: Alexandra Baneu, Universitatea Babeș-Bolyai, a câștigat 1 milion de euro pentru cercetare

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele