O polițistă a fost ridicată de DNA pentru șantaj

0

Polițista Alina-Georgiana Moroianu de la Poliția Sector 6 – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice a fost plasată sub control judiciar de DNA pentru șantaj, Potrivit unui comunicat al parchetului anticorupție.

 

Polițista i-ar fi cerut chirurgului estetician, Vitalie Stan, un alt client DNA, 15.000 de euro pentru o pacientă nemulțumită de operația făcută de acesta.

”În cursul lunii octombrie 2019, inculpata Moroianu Alina-Georgiana, în calitate de ofițer de poliție în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice sector 6, sub amenințarea unui presupus dosar penal pentru evaziune fiscală, ar fi constrâns un medic estetician de la o clinică privată să-i dea suma de 15.000 de euro, atât pentru ea cât și pentru o altă persoană.

DNA: doi agenţi de poliţie din Iaşi au fost reţinuţi de procurori

Inculpata Moroianu Alina-Georgiana i-ar fi cerut medicului estetician suma respectivă pentru o fostă pacientă nemulțumită de intervenția chirurgicală efectuată de acesta, amenințându-l totodată cu depunerea unei plângeri pentru malpraxis și cu comiterea unor acte de violență din partea pacientei și a prietenului acesteia.

Ulterior, inculpata Moroianu Alina-Georgiana ar fi primit direct de la medicul estetician suma de 15.000 de euro din care și-ar fi păstrat suma de 5.000 de euro, restul fiind dat pacientei nemulțumite.

Procurorii au mai dispus față de inculpata Moroianu Alina-Georgiana luarea măsurii sechestrului asigurător asupra sumelor de 2.000 de euro și 16.100 lei ridicate de la aceasta cu ocazia percheziției domiciliare”, arată DNA.

Vitalie Stan, în vizorul DNA

Vinerea trecută, DNA a început urmărirea penală față de doctorul Vitalie Stan, pe care îl acuză că, în perioada 2013-2014, când era manager al Spitalului Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică și Arsuri din București, ar fi luat mită de 16 ori, potrivit unui comunicat al instituției.

Vezi pe Pedagoteca.ro ce vor parintii odată cu inceperea scolii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele