Polițistul american cu origini românești și-a revenit după ce a fost împușcat în cap

0
Sursa foto: facebook/PrayforTylerM
- Reclama -

Ofițerul Tyler Moldovan, în vârstă 22 de ani, din Phoenix – Arizona, împușcat cu aproape o lună în urmă, deschide acum ochii, zâmbește și îi recunoaște pe cei din jur, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției, citat de „Newsweek”.

Absolvent al Academiei de Poliție în martie trecut, Moldovan este în stare stabilă a declarat sergentul Ann Justus. El „a suferit răni grave care i-au schimbat viața” și „va rămâne în spital pentru o perioadă nedeterminată de timp”.

Aceeași declarație precizează că una dintre multiplele răni de armă ale lui Moldovan a fost la cap.

Amintim, polițistul de origine română a fost împușcat de 8 ori în timpul unei misiuni,în noaptea de luni spre marți, 13/14 decembrie 2021.

Conform șefului poliției din Phoenix, Jeri Williams, ofițerul Tyler Moldovan patrula într-un complex de apartamente în jurul orei 2:00 noaptea, după un apel la 911 ce anunța că o mașină circulă haotic și cu mare viteză în acea zonă.

- Reclama -

Suspectul a fost identificat în persoana lui Essa Williams, 24 de ani, care a fost găsit ascunzându-se pe terasa unui apartament, moment în care a scos pistolul și a tras înspre polițist.

Moldovan îl întrebase pe Williams dacă are arme, iar acesta i-a spus că nu. Însă, în acel moment, suspectul a scos un pistol şi l-a împuşcat pe ofiţer de opt ori.

Atacatorul a continuat să tragă în Tyler Moldovan și după ce acesta a căzut la pământ. Apoi a fost imobilizat de colegii ofiţerului cu origini române și dus în arest.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele