Ponta: „Acum trebuie să-l salvăm pe Dragnea și aruncăm toată țara în aer”

0

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, că PSD-ALDE au nevoie și de voturile UDMR pentru a trece restructurarea Guvernului prin Parlament. Liderul Pro România crede că dacă aleșii UDMR nu vor susține demersul coaliției, atunci vor asista la o nouă criză politică.

Victor Ponta a mai spus că se uită la tot ceea ce se întâmplă la guvernare și așteaptă să vadă când se vor termina discuțiile despre justiție, care durează de mai bine de doi ani.

”Eu mă uit cu stupoare, cum cred că se uită 99% dintre români. Măi, oameni buni, parcă era vorba că discutăm despre alegerile pentru Parlamentul European, de spitale, școli. De trei ani vorbim numai de justiție!

Ni s-a spus de o mie de ori de către Dragnea, Dăncilă că Toader Tudorel e profesionist, e profesor universitar,  judecător, om serios. Probabil de mâine vom afla că e vândut lui Soros, că e securist, mason, că l-au luat serviciile. Toată lumea întreabă: acest circ, cu dosarele, cu schimbat justiția, nu se va opri niciodată? Când ne apucăm de lucruri serioase, că de trei ani numai de asta vorbim!

Mă uit la ei și zic: mă, dar când terminați cu nebunia asta cu justiția și cu schimbatul?

Înțeleg că miercuri vor să vină cu restructurarea Guvernului în Parlament. Dacă vin în Parlament, au nevoie de voturile celor de la UDMR ca să-și treacă restructurarea. Dacă nu votează nici UDMR-ul, vom avea o nouă criză politică și, fiind și Săptămâna Mare, știu că atunci a fost salvat Baraba, acum trebuie să-l salvăm pe Dragnea și aruncăm toată țara în aer. Dacă nu trece la vot restructurarea, rămâne Guvernul în forma actuală. Vă dați seama… O nebunie!”, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV.

Ponta a mai susținut că Liviu Dragnea se folosește de resursele Camerei Deputaților pentru a merge în campanie electorală prin țară.

”De ce facem haosul ăsta? Ce s-a întâmplat? De ce are nevoie România de haosul ăsta? Ce a făcut Toader Tudorel? Ceva groaznic, a omorât pe cineva, a trădat România? De ce trebuia, în Săptămâna Mare, să aruncăm iar Guvernul în aer?

Eu nu mai sunt votant PSD, sunt social-democrat, dar dacă aș fi votant PSD aș întreba: mă, dacă ați zis că merge bine Guvernul, de ce-l tot schimbați? De ce ați schimbat-o pe doamna Rovana Plumb dacă e așa bună de ați pus-o locul 1 pe listă (la europarlamentare) și o dați afară, ca să puneți o doamnă care a fost la fundația domnului Voiculescu? De ce au dat-o afară? Povestea aia că să nu folosească resursele ministerului în campanie… Păi Dragnea e azi la Suceava cu mașinile de la Camera Deputaților. El folosește resursele de președinte al Camerei Deputaților și banii alocați de la buget pentru PSD.

Grindeanu a spus la un moment dat că nu mai e de acord să facă Dragnea cu mâna lui ceva dincolo de linia roșie, Tudose la fel, Marian Neacșu la fel, rând pe rând oamenii spun că se trece peste o limită și rămân în funcție doar cei care semnează absolut orice și care sunt în stare să-și vândă libertatea, onoarea, chiar viața pentru o funcție din care oricum vor fi dați afară cu un șut în spate la prima ocazie”, a afirmat Victor Ponta.

SURSA: b1Î

Citeşte şi Udrea îl atacă pe Victor PontaTot fără caracter ai rămas! Ciocu’ mic când vine vorba de mine

 

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele