Ponta îl acuză pe Dragnea că se ține de ”fake-uri”

0

Victor Ponta a declarat că scandalul dintre Liviu Dragnea şi Tudorel Toader este „un fake, joacă teatru”. Ponta a susţinut că Dragnea nu vrea să fie adoptată ordonanţă de urgenţă, pentru că i-ar scăpa şi pe ceilalţi, inclusiv pe Adrian Năstase, ci vrea decizie a Curţii Constituţionale doar pentru procesul lui.

„Scandalul Dragnea-Toader e un fake. Cu siguranţă joacă teatru, pentru că: l-aţi pus dvs. pe dl Toader ministru? Nu. Nici eu nu l-am pus. A fost ministru în Guvernul Grideanu. A căzut Guvernul Grindeanu, după care a venit Guvernul Tudose. Dl Dragnea a zis să rămână tot Toader. A plecat Guvernul Tudose, a venit Guvernul Dăncilă. A zis să rămână tot Toader. După aia a apărut povestea aia că e o moţiune la Camera Deputaţilor împotriva ministrului Toader, au amânat-o, fiţi atenţi că ce-i facem. După care evident că au votat împotrivă. E un joc”.

Fostul premier a susţinut că Liviu Dragnea nu doreşte să fie adoptată OUG pe Codul penal: „Prin ordonanţele de urgenţă – faimoasele ordonanţe, care cică au ajuns la CSM, am întrebat la CSM şi n-a ajuns nicio ordonanţă – ar însemna să scape de probleme penale nu doar dl Dragnea. Ar însemna să scape lideri actuali ai PSD, pe care dl Dragnea îi ţine: Bă, vedeţi, aveţi dosare, vă rezolv eu problemele! Ar însemna să se poată întoarce în partid de exemplu dl Adrian Năstase, care eu cred că dacă mâine se întoarce în PSD, se face un congres, ia 90% din voturi împotriva lui Dragnea. Ar însemna să scape de probleme penale oameni de afaceri, pe care Dragnea i-a tot prins în campanii: fiţi atenţi, eu vă scap, susţineţi PSD. Ar însemna să scape patronii de media – dl Ghiţă, dl Voiculescu, cine sunt. Or, dl Dragnea nu vrea să scape ceilalţi, că de fapt ăsta e instrumentul prin care îi ţine”.

Citește și: Turcan: instituțiile să nu se lase intimidate de agresivitatea de tip mafiot a lui Liviu Dragnea.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele