Ponta, ultimul atac la Dragnea

0
- Reclama -

Victor Ponta și-a încălcat promisiunea de a nu mai face referiri la președintele PSD, Liviu Dragnea, și l-a atacat, din nou, pe contul personal de Facebook. Ponta a fost deranjat de faptul că Dragnea a „îndrăznit” să-l critice pe Adrian Năstase.

VEZI: Ponta, atenționat de Dragnea prin…Firea

„Afirmația lui Liviu Dragnea este o aroganţă şi o jignire inutilă / nu pentru Adrian Năstase ci pentru noi toţi cei care am crescut şi am muncit doar în PSD! Adrian Năstase nu m-a copiat niciodată pe mine / eu însă am încercat să îl copiez în a fi un foarte bun Prim Ministru al României ( şi văd că şi prietenii şi adversarii recunosc azi că Guvernele PSD din 2000-04 şi 2012-15 au fost cele mai performante până acum)!

Am mai încercat să îl copiez şi să fac din PSD un partid respectat pe plan intern şi internaţional şi un partid care îşi respectă şi alegătorii şi membrii!Liviu Dragnea (din păcate) nu a încercat nimic din aceste lucruri – el doar îl copiază pe modelul său politic Traian Băsescu în a transforma PSD în PD -ul anilor 2000 – şi guvernarea României în conducerea Consiliului Judeţean Teleorman. De altfel, în atitudinea faţă de Ministrul Tudorel Toader (când a spus primul că „nu se impune schimbarea şefei DNA” şi că susţine orice decizie a Ministrului pentru că azi să spună exact invers) – am recunoscut modul în care Liviu Dragnea a copiat perfect „stilul Băsescu”!Nu doresc niciuna dintre funcţiile lui Liviu Dragnea ( a fost sincer că el nu vrea şef la Camera Deputaţilor  „ca să dea cu ciocănelul” – cum este sincer şi acum când spune că nu vrea să fie Prim Ministru în locul lui Grindeanu) – îmi doresc doar să copieze performanța guvernamentală a lui Adrian Năstase şi nu a lui Traian Băsescu – modelul / ar fi bine pentru PSD şi pentru România.

PS – Îmi propusesem să nu mai scriu nimic de Dl. Dragnea (de dragul celor care au votat PSD)! Dar dacă văd că acum el vorbeşte despre Adrian Năstase şi despre mine ca să îşi acopere propriile frustrări şi neîmpliniri ….”

 

 

- Reclama -

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele