Popovici a prins și finala de la 400 m liber; UPDATE antrenorul a decis să îl retragă

1

UPDATE

Antrenorul Adrian Rădulescu, împreună cu staff-ul tehnic, au decis să îl retragă pe David Popovici din finala de 400 m liber la Campionatul European de nataţie seniori de la Roma.
Programul încărcat din perioada următoare, consumul foarte mare care l-ar fi avut în finală şi dorinţa de a pregăti cât mai bine participărea la Campionatul Mondial de juniori de la Lima (Peru) – o competiţie foarte puternică – sunt motivele care stau la baza acestei decizii, anunţă federaţia.
…..

 

David Popovici a reuşit calificarea în finala probei de 400 metri liber de la Campionatele Europene de Nataţie de la Roma, el reuşind să obţină al patrulea timp.

 

Românul a fost primul în seria sa, cu timpul de 3.47. 99 şi al patrulea după încheierea celor cinci serii.

România și Bulgaria, printre ţările europene cu cele mai mici chirii

Popovici, care a spus că a înotat la 400 de metri liber doar în trei curse, va evolua aşadar în finala probei, programată de la ora 19.53.

David Popovici a cucerit două medalii de aur la CE Natație de la Roma, sportivul nostru fiind de neoprit în proba regină de 100 m liber, dar și în cea de 200 m liber.

Reamintim că în luna iunie a acestui an, David Popovici a făcut dubla la CM de Natație, el reușind să se impună în probele de 100 și 200 m liber.

De-a lungul Campionatului Mondial de Natație un singur sportiv reușise să câștige probele de 100 și 200 m liber de la aceeași ediție.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele