Porumboiu: „Prelungirile lungi de la CM sunt de bun augur. Dacă se joacă doar 40-50 de minute din 90, de ce nu?” (AUDIO)

0
- Reclama -

Fostul arbitru internațional a declarat la Sport Total FM că decizia FIFA în privința prelungirilor de până la 15-17 minute este corectă și benefică, fiindcă va crește interesul din partea spectatorilor.

Forul fotbalistic mondial vrea să scape de tragerile de timp și întreruperile de la această Cupă Mondială, astfel că arbitrii au fost instruiți să contorizeze fiecare moment “mort” și să acorde minute de prelungiri, astfel încât timpul efectiv de joc să crească. La multe meciuri am asistat la peste 10 minute de prelungiri, iar întâmplarea face în această perioadă adițională s-au și marcat goluri numeroase.

Minutele de prelungiri sunt de bun augur. E foarte bine, dacă din 90 de minute se joacă doar 40-50, de ce să nu prelungească? E un timp adițional de care e privat spectatorul, care vede numai întreruperi. Nu să punem cronometru ca la baschet, dar e o idee bună să prealungească, 6, 7, 8, 9, 10 minute, dacă te mai uiți și la VAR, vezi fazele, le întorci, le sucești, e super ok, părerea mea. Și vedeți că sunt și niște faze spectaculoase în ultimele minute, se dau goluri, ăsta e farmecul fotbalului. Crește gradul de spectaculozitate al jocului”, a declarat Adrian Porumboiu.

Întregul interviu poate fi ascultat pe site-ul www.sptfm.ro sau prin link-ul de mai jos:

- Reclama -

https://sptfm.ro/adrian-porumboiu-minutele-de-prelungiri-de-la-cm-sunt-de-bun-augur-daca-din-90-de-minute-se-joaca-doar-40-50-de-ce-sa-nu-prelungeascat/

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele