Posibil caz penal: Mario Iorgulescu s-a trezit din comă și a fost scos din țară de ”Tata” Gino

0

Mario Iorgulescu, autorul accidentului în care a murit un tânăr, a fost scos din țară de familie luni dimineață și dus la tratament într-un stat membru UE, în ciuda recomandărilor doctorilor de la Spitalul Elias, arată un comunicat al spitalului bucureștean unde a fost internat fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF.

Procurorii au fost înștiințați despre scoaterea lui Mario Iorgulescu din țară abia după ce acesta a trecut granița. Anchetatorii au intenționat joia trecută audierea lui pentru a-l putea pune sub învinuire, dar medicii s-au opus.

Citește și Mario Iorgulescu. Spitalul Elias: contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă

Mario Iorgulescu era băut și drogat în momentul în care a produs accidentul. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5 a făcut publice datele de la Institutul Național de Medicină Legală: Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și a fost depistat pozitiv la cocaină.

Fiul lui Gino Iorgulescu a produs un grav accident în Capitală, petrecut duminică 8 septembrie, în jurul orei 3.00, în zona Bucureștii Noi/Dămăroaia.

Gino Iorgulescu abia își cumpărase un Aston Martin. Mario a pierdut controlul bolidului de lux și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Șoferul celeilalte mașini, un tânăr de 24 de ani, a murit pe loc, Iorgulescu Jr. fiind dus în stare gravă la spital.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele