Posibilul ucigaș al rapperului Tupac Shakur, arestat după 27 de ani

0
- Reclama -

Duane „Keffe D” Davis a fost arestat de poliția din Las Vegas într-un dosar legat de împușcarea lui Tupac, în urmă cu aproape trei decenii.

 

 

Conform Associated Press, Davis a fost inculpat de un mare juriu din Nevada, a declarat procurorul Marc DiGiacomo.

Prezumția este mare că el este responsabil pentru uciderea lui Tupac Shakur și va fi găsit vinovat de ucidere cu utilizarea unei arme mortale”, a spus acesta, citat de presa din SUA.

- Reclama -

Acuzatul a fost arestat vineri dimineață devreme, deși acuzația sau acuzațiile exacte nu erau imediat clare, potrivit AP.

Amintim, Shakur, care a fost un rapper, activist și actor ce a vândut peste 75 de milioane de discuri în întreaga lume, a fost rănit la 7 septembrie 1996 și a murit într-un spital șase zile mai târziu, la vârsta de 25 de ani. Davis a recunoscut în interviuri și în memoriile sale din 2019, „Compton Street Legend”, că se afla în Cadillac-ul din care au fost trase focurile de armă care l-au rănit pe Tupac.

Acest arest vine după ce poliția din Nevada a executat un mandat de percheziție în lune iulie, în legătură cu uciderea neelucidată a rapperului. Shakur, cunoscut ca „2Pac”, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, la 7 iunie, la câteva luni înainte de a se împlini 27 de ani de de la moartea lui.

Circumstanțele uciderii lui Tupac Shakur

Un ofițer de poliție, Jason Johansson, a spus că Orlando Anderson, care este nepotul lui Duane Davis, și Shakur au fost implicați într-o ceartă într-un cazinou, cu puțin timp înainte de crimă.

El a arătat înregistrările unei camere de securitate a unui hotel, care arată că Anderson a fost bătut înainte ca Tupac să fie omorât.

De aceea, Johansson este convins că acest incident a dus în cele din urmă la împușcarea și moartea lui Shakur.

La început a fost evident că a fost o crimă legată de bande, dar odată cu trecerea timpului, acest caz a fost revizuit de mai multe ori și abia în 2018, când au apărut noi informații, a fost readus în actualitate.

Polițistul a spus că a contat mult și faptul că Duane Davis a furnizat în repetate rânduri informații cum că se afla în mașina din care au fost trase focurile de armă asupra lui Tupac.

Citiți și: Criminalul autor al celui mai sângeros atac antisemit din SUA a fost condamnat la moarte

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele