Premierul Ciucă vorbește de speculă în comerț

0

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, în şedinţa Executivului, că a văzut escaladarea preţurilor la anumite produse şi a discutat cu instituţiile de linie, astfel încât, prin ANSVSA, prin ANPC, să vegheze astfel încât să se evite specula şi cetăţenii să beneficieze de preţul corect al produselor, de sărbătorile pascale.

 

Premierul s-a referit la sărbătorile de Paşte şi a afirmat că a primit multe întrebări legate de preţurile la produsele pe care cetăţenii le preferă şi le cumpără în aceste zile.

”Am văzut şi partea aceasta de escaladare a preţurilor la anumite produse, am discutat cu instituţiile de linie, astfel încât, prin ANSVSA, prin ANPC, să veghem astfel încât să se evite specula şi cetăţenii să beneficieze de preţul corect al produselor şi de asemenea să asigurăm siguranţa alimentară, peste tot acolo unde se comercializează astfel de produse”, a spus şeful Executivului.

Ciucă a transmis autorităţilor să vegheze pentru a avea siguranţa că nu se speculează pe produsele care au cea mai mare căutare şi că se vând în condiţii corespunzătoare. ”Le cer să fie permanent la datorie, le mulţumesc de pe acum că vor fi de veghe permanent şi sper ca toate activităţile să se desfăşoare fără evenimente deosebite”, a spus el.

Pași, avantaje și drepturile consumatorilor pentru rambursarea anticipată a creditului

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele