Premierul lui Dragnea nu înțelege acuzațiile din dosarul Belina

0

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh a afirmat în faţa unui judecător de la Tribunalul Bucureşti, că nici la acest moment nu înţelege acuzaţiile care i se aduc în dosarul privind mutarea insulei Belina în patrimoniul CJ Teleorman, în care este judecată pentru fapte de corupţie.

Tribunalul Bucureşti a reluat, marţi, dezbaterile în dosarul ‘Belina’, iar judecătorul de caz le-a citit celor trimişi în judecată drepturile şi i-a întrebat dacă recunosc faptele pentru a beneficia de reducerea pedepselor.”Nici până astăzi, după ce am analizat actele, nu înţeleg faptele pentru care am fost acuzată. Nu solicit procedura simplificată”, a spus Shhaideh în faţa instanţei.

La proces a fost şi Adrian Ionuţ Gâdea, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, care de asemenea nu a recunoscut faptele de care este acuzat. Shhaideh şi-a rezervat dreptul de a anunţa pe parcursul procesului dacă doreşte să dea declaraţii, în vreme ce Gâdea a spus că va da declaraţie la termenul viitor al procesului. Avocaţii celor din dosar au mai cerut audierea fostului administrator public şi a prefectului judeţului Teleorman.

Citește și: Înmatriculările de autoturisme noi au crescut

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele