Președintele Iohannis discută la guvern prelungirea stării de alertă

0

Preşedintele Klaus Iohannis discută  cu premierul Ludovic Orban pe tema măsurilor luate în contextul epidemiei de COVID-19, cu câteva ore înaintea şedinţei de Guvern în care este aşteptată decizia de prelungire a stării de alertă.

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea miercuri, 15 iulie a.c., ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Viceprim-ministru, Raluca Turcan, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”,anunţă Administraţia prezidenţială.

Surse politice declarau încă de marţi, că în şedinţa de Guvern de miercuri, Executivul ar urma să decidă prelungirea stării de alertă în condiţiile în care numărul cazurilor de infectare cu coronavirus este în creştere. De altfel, şedinţa Cabinetului este precedată de discuţii în Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, care ar trebui să stabilească măsurile de principiu din timpul stării de alertă.

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a declarat marţi seară că vom avea stare de alertă, cât va fi nevoie să avem o siguranţă pentru cetăţenii României.

Citește și: Real Madrid le cere fanilor să nu sărbătorească în piață o eventuală câștigare a titlului

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele