Prima eliminare la Survivor România, sezon trei! Cine a plecat din Republica Dominicană?

1
- Reclama -

Survivor România. În seara aceasta, fanii Survivor România află care este primul concurent care va pleca din Republica Dominicană. Concurenții nominalizați spre eliminare sunt Gheboasa (nominalizare colectivă), Doc și Maria Constantin. Cei din urmă au fost nominalizați de către purtătorii colanelor de imunitate, Ștefania și Ionuț Iftimoaie.

Cine pleacă acasă de la Survivor România? Anunțul făcut de Dan Pavel

Înainte de a afla cine va pleca acasă, Dan Pavel i-a rugat pe fiecare în parte să spună câteva cuvinte despre starea lor de spirit din sala de consiliu.

Gheboasa: Mă simt foarte bine pentru că echipa mea a câștigat jocul de recompensă, dar în același timp vă zic că nu am o stare prea bună. Nu mă simt prea bine și cred că asta se vede pe fața mea

Doc: Sunt destul de liniștit pentru că așa încerc să fiu în general. Jorge e înapoi, măcar pentru seara asta. Suntem o echipă și în echipe se mai fac și transferuri, accidente, ca în viață.

Maria Constantin: Se poate ca azi să fii rege și mâine să plângi. Nu avem condițiile de acasă, este destul de complicat, dar cu toate astea mi-ar plăcea să rămân. 

- Reclama -

„A fost o experiență wow și sunt fericită că am avut parte de o astfle de experiență. Cred că am demonstrat destul de multe lucruri chiar și într-o săptămână. Aici timpul trece mult mai greu și mă bucur că poate am fost de folos cu ceva”, a spus Maria Constantin cu lacrimi în ochi.

„Să se gândească un pic mai bine pe cine aleg spre eliminare”, a mai declarat Maria.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele