Prima TV se relansează sub noua conducere

1

Clever Business Transilvania anunţă finalizarea cu succes a tranzacţiei prin care a preluat postul de televiziune Prima TV, definind achiziţia drept ”un proces complex” şi precizând că în perioada următoare va investi în Prima TV, atât în oameni care să se alăture postului tv, cât şi în echipamente şi programe.

 

”Clever Business Transilvania anunţă finalizarea cu succes a tranzacţiei prin care a preluat postul de televiziune Prima TV. După achiziţie, Prima TV s-a alăturat grupului media Clever,
dezvoltat de antreprenorul clujean Adrian Tomşa.
Achiziţia Prima TV a reprezentat un proces complex, avându-se în vedere starea de reorganizare judiciară a societăţii vânzătoare, necesitatea obţinerii acordului din partea Consiliului Concurenţei, precum şi necesitatea obţinerii acordului din partea Consilului Naţional al Audiovizualului. Ca element specific, condiţia impusă de Clever Business Transilvania pentru finalizarea acestei tranzacţii, respectiv plată integrală a impozitelor şi taxelor restante către Bugetul de stat acumulate de către Vânzător, de peste 10 milioane de lei, a fost respectată. În acest sens, cumpărătorul, Clever Business Transilvania, a plătit direct către bugetul de stat, în numele vânzătorului, toate taxele restante, obţinându-se astfel atestatul fiscal cu datorii zero către buget, element necesar pentru aprobarea de către CNA a tranzacţiei”, anunţă Grupul Clever într-un comunicat.

 

În perioada următoare,  grupul va investi în Prima TV, atât în oameni care să se alăture postului TV, cât şi în echipamente/tehnic şi programe.”Avem răbdare, Prima este un proiect pe termen lung pentru noi. Ne propunem să revenim în topul televiziunilor comerciale din România, în următorii 3 ani. Avem un plan pe care-l vom executa, cu milestone-uri setate la fiecare 6 luni de zile, cu o atenţie acordată creşterii şi dezvoltării în mediul digital. Le mulţumim tuturor celor au fost alături de noi şi au avut încredere, partenerilor, noilor colegi care ni s-au alăturat şi publicului pentru susţinere. Speram să nu-i dezamăgim”, a declarat Adrian Tomşa, acţionar majoritar şi membru în bordul Prima TV.

561 de ani de la atestarea documentară a Bucureștiului, sărbătorită cu evenimente online și în aer liber

1 comentariu

  1. Foarte bine! Sa il vedem in HD, in primul rand, iar apoi sa vedem grila de programe de toamna. Daca nu aduc ceva nou nu au cum sa creasca. Sunt cu ochii si pe Aleph News al lui Sarbu, sa vad daca e un mare fail sau nu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele