Primăria Capitalei nu mai are bani pentru marile investiții

1

Primarul general Nicușor Dan a anunțat că discută deja ca Pasajul Doamna Ghica şi modernizarea străzii Prelungirea Ghencea să fie preluate de primăriile de sector sau de Compania Naţională de Investiţii.

Primarul Capitalei spune că nu mai are bani pentru lucrările de investiții în școli, nici pentru marile proiecte începute de municipalitate.

Este însă doar o intenție. Până acum, edilul Capitalei nu a discutat cu primarii de sector și nici cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții.Primarul General, conform legii, nu poate pune în seama primarilor de sector investițiile precum Pasaj Doamna Ghica sau Prelungirea Ghencea legea spune că pentru astfel de lucrări competența aparține primarului general. Compania Naționala de Investiții are alte atribute și aceste lucrări sunt de interes local, și nu de interes național.

Cele două șantiere mari ale capitalei abandonate în acest moment, Pasajul Doamna Ghica și Prelungirea Ghencea, ar fi trebuit să fie gata în mai, respectiv în septembrie anul acesta.

Consiliul Investitorilor Străini vorbește de un maxim istoric

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele