Primăria Capitalei se preface că nu înțelege de ce erau oamenii nemulțumiți de munții de gunoaie

0

Aseară a avut loc mult anunțatul miting organizat de PSD în Piața Victoriei. După ce cei prezenți acolo, au început să plece, în urma lor se puteau vedea munți întregi de gunoaie. Operatorii de salubrizare au curăţat la puțin timp după terminarea mitingului gunoiaele lăsate în urmă de cei prezenți la miting. Totuși Primăria Capitalei declară faptul că nu înțelege reacția oamenilor de după concert, când se arătau nemulțumiți și revoltați de mizeria lăsată în urmă de participanții la miting. Mai mult Primăria Capitalei face și de acestă dată referire la „informaţiile false care circulă în mediul online”.

”Având în vedere informaţiile false care circulă în mediul online, care fac referire la salubrizarea Pieţei Victoriei, Primăria Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: imediat după finalizarea manifestării publice care a avut loc seară trecută în Piaţa Victoriei, şi la care au participat sute de mii de persoane, operatorii de salubrizare, angajaţi de organizatori, au intervenit prompt pentru salubrizarea zonei”, transmite Primăria Capitalei, citată de news.ro.

Primăria mai precizează că toți organizatorii de evenimente publice au obligația să asigure salubrizarea. ”Deşi se doreşte inducerea ideii că salubrizarea acestei Pieţe reprezintă un eveniment unic, menţionăm faptul că la toate manifestările publice, adunări, festivaluri, concerte etc. organizatorii au obligaţia, prin protocoalele încheiate cu Primăria Municipiului Bucureşti, să asigure salubrizarea zonelor unde au avut loc evenimentele. Subliniem faptul că în cursul nopţii au fost salubrizate toate zonele din Bucureşti unde au avut loc manifestări publice”, mai spune PMB.

Cei din mediul online au discutat intens acest subiect al mormanelor de gunoaie imediat după sfârșitul mitingului. Ei au comparat Piața Victoriei după un șir de proteste ale simpatizanților mișcării #rezist timp de peste 1 an și aceeași Piață a Victoriei după mitingul organizat ieri de PSD. Mai jos putem vedea o imagine împățită în două, sus este Piața Victoriei într-o seară din cele multele de după potestele mișcării #rezist și mai jos, aceeași zonă, după mitingul susținut de PSD: Fotografia postată de HotNews.ro.

Citește și Coaliția, după lupta cu „statul paralel” de aseară, prezentă azi dimineață la Mănăstirea Dealu

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele