Primăria Galați vrea pe o stradă ce urmează a fi reabilitată, Walk of Frame ca la Hollywood, cu personalițăți locale

0

Primăria municipiului Galaţi anunță că intenționează să facă pe strada Domnească, ce urmează a fi reabilitată, un ”Walk of Fame”, ca la Hollywood, unde să fie promovate personalități locale, informează Monitorul de Galați.

„Vom continua amenajarea străzii Domnească, una dintre cele mai îndrăgite străzi, care va fi pusă în valoare pentru că ne dorim să readucă ceva din farmecul de altădată, dar să-şi păstreze în acelaşi timp funcţionalitatea.

Mai mult, venind în întâmpinarea gălăţenilor, ne dorim ca strada să fie pietonală în weekend, pe modelul zonei Spicu – Romarta care a devenit un loc plăcut pentru petrecerea timpului liber”, spune Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi.

Lucrări de modernizare şi reabilitare

În proiect sunt prevăzute în principal lucrări de modernizare şi reabilitare a carosabilului şi trotuarelor, refacerea zonei din faţa Teatrului Dramatic, reconfigurarea şi modernizarea spaţiilor verzi, sisteme de irigaţii automatizate, piste pentru biciclişti, bănci şi coşuri de gunoi, iluminat public de tip led, amenajarea de elemente tip «Aleea Celebrităţilor – Walk of Fame» pentru circa 150 de personalităţi marcante ale Galaţiului.

Valoarea totală a investiţiei ce vizează modernizarea străzii Domnească este de 21.782.244 lei.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele