Primăriile sunt rugate să se implice în campania de vaccinare

0
- Reclama -

Deputatul PNL de Vrancea Ion Ştefan cere primăriilor să se implice în campania de vaccinare anti-coronavirus şi să-i programeze pe cei care vor să primească serul, dar din diferite motive nu pot ajunge la centrele de vaccinare.

 

Într-un mesaj postat pe Pacebook, parlamentarul liberal Ion Ştefan transmite că numai prin vaccinare viaţa va putea să revină la normal şi îi îndeamnă pe vrânceni să se înscrie pe platforma de vaccinare şi să meargă să se vaccineze.

„Pandemia nu s-a încheiat! Dar, împreună, prin responsabilitate, putem trece cât mai repede peste această încercare! Numai prin vaccinare putem reveni la viaţa noastră de dinainte, la normalitate. Aşa putem învinge pandemia. Dragi vrânceni, vă îndemn să vă înscrieţi pe platformă şi să mergeţi să vă vaccinaţi. În judeţ aveţi la dispoziţie centre de vaccinare la Focşani, Odobeşti, Adjud, Panciu, Suraia şi, de mâine, la Dumitreşti, fiind disponibile cele trei tipuri de vaccin , a scris Ion Ştefan pe Facebook.

Acesta crede că ”lupta împotriva COVID-19 o putem câştiga numai prin solidaritate şi prin conştientizarea faptului că specialiştii au creat vaccinuri sigure”.

- Reclama -

”Bazaţi-vă doar pe informaţii de actualitate publicate de surse oficiale! Nu plecaţi urechea la informaţii false sau dezinformări. Urmaţi recomandările autorităţilor de sănătate publică şi consultaţi site-urile relevante ale organizaţiilor din domeniul sanitar. Sănătatea noastră este mai important decât informaţiile dubioase transmise de tot felul de personaje fără credibilitate”, mai scrie deputatul Ion Ştefan.

Prefectul Capitalei habar nu are câți oameni se vaccinează zilnic în București

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele