Primark deschide pe 15 decembrie, în mall-ul Parklake, primul magazin din România

2
Primark România
Primark România
- Reclama -
Primark, retailerul internațional de modă, a anunțat astăzi că primul său magazin din România va fi inaugurat în București în preajma sezonului sărbătorilor de iarnă. Magazinul, amplasat în centrul comercial ParkLake, se va deschide pentru cumpărători joi 15 decembrie, de la ora 10.00.

Inaugurarea marchează un reper important pentru Primark cu intrarea retailerului pe cea de-a 15-a piață, o continuare a planurilor sale ambițioase de extindere în Europa Centrală și de Est, unde România se va alătura altor piețe-cheie din Polonia, Republica Cehă și Slovenia. Primark a anunțat și un al doilea magazin în București, în centrul comercial AFI Cotroceni, care urmează să se deschidă în 2023.

„Așteptăm cu nerăbdare să îi primim pe clienți în minunatul magazin din România într-o zi care va marca un moment de mare bucurie pentru compania noastră, lansarea pe cea de-a patra piață în Europa Centrală și de Est și pe cea de-a 15-a piață la nivel global. Avem planuri de dezvoltare ambițioase în ECE și anunțul de astăzi este primul pas în România – vor urma mulți alții. Magazinul este aproape gata, așa că suntem foarte încântați să ne deschidem porțile luna viitoare și să îi cunoaștem pe noii noștri clienți din România”, spune Maciej Podwojski, Director Vânzări, Europa Centrală și de Est, Primark.

Continuarea pe Business Cover.

- Reclamă -

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele