Primarul Chişinăului, aflat în arest la domiciliu, a fost fotografiat în centrul capitalei moldovene

0

Primarul general al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, care se află în arest la domiciliu, a fost fotografiat plimbându-se pe străzile din oraş, relatează Point.md, citat de UNIMEDIA.
Edilul a fost fotografiat pe strada Mihai Viteazul , iar imaginile au fost trimise Point.md.

Autorul fotografiilor, l-ar fi văzut miercuri pe edil, pe strada Mihai Viteazul din centrul capitalei moldovene.

Totodată, liderul grupului PSRM din Consiliul Municipal Chişinău, Ion Ceban, a scris marţi pe Facebook că Dorin Chirtoacă ar fi fost surpins în timp ce intra în oficiul poştal din sectorul Ciocana al oraşului.

Consilierul socialist a promis chiar şi un premiu pentru cei care vor reuşi să-l fotografieze sau să-l filmeze pe edil în timp ce încalcă madatul de arest la domiciliu.

„Se spune ca Dorin Chirtoacă se plimba azi (marţi – n.r.) pe la Ciocana, a intrat la poşta, după la Telecom. Interesant, dacă e adevărat, s-ar putea cere înregistrarea de la camere de luat vederi. Cred că nu e caz singular, cine face o poza sau înregistrare…un premiu bun. Ca să nu fim chiar toţi prostiţi”, a scris Ion Ceban.

Contactată telefonic de către redacţia UNIMEDIA, avocata primarului general, Tatiana Iovu, nu a răspuns la telefon pentru a confirma sau infirma dacă Dorin Chirtoacă ar fi încălcat obligaţia de a nu părăsi domiciliul.

Pe 26 mai, primarul general, Dorin Chirtoacă, a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Edilul este bănuit de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată în Chişinău.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele