Probleme cu sistemul ING care a dublat unele plăți în weekend

0

 

Mai mulţi clienţii ai ING Bank România s-au plâns, luni, că au avut probleme cu plăţile făcute în weekend, acestea fiind dublate de sistemul băncii. Reprezentanţii băncii susţin că a fost o problemă doar la procesarea unor tranzacţii, iar sistemul de plăţi este complet funcţional.

„O parte dintre clienţi ING au putut vedea astăzi tranzacţii dublate în extrasul lor de cont. Cauza vine dintr-o eroare operaţională, în care unele fişiere de plată decontate astăzi au fost procesate de două ori. Eroarea nu a afectat în niciun fel alte servicii şi sisteme ING. Clienţii vor putea vedea sumele restituite în contul lor până la finalul zilei. Ne cerem scuze clienţilor care au întâmpinat dificultăţi în acest sens şi le mulţumim pentru înţelegere”, transmit reprezentanţii ING Bank România.

A șasea bancă din sistem

ING Bank România a devenit anul trecut a şasea bancă din România, în funcţie de active, depăşind CEC Bank. Cota de piaţă a ING România a fost de 7,85%, la finele anului trecut, la active de 33,5 miliarde de lei, o creştere de 21% faţă de anul anterior.

Banca a obţinut un profit net de 345 de milioane de lei în primele şase luni ale acestui an, o creştere de 35,3%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Sursa: Probleme cu sistemul ING care a dublat unele plăți în weekend

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele