UPDATE: Probleme pentru Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță – reclamat la DNA de ANI

0
Robert Negoiţă
Robert Negoiţă
- Reclama -

UPDATE – Reprezentanţii USR Bucureşti îi cer demisia primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă.

 

„Robert Negoiţă trebuie să-şi dea demisia de la Primăria Sectorului 3. A folosit primăria şi banul public în clasicul stil PSD-ist pentru a se îmbogăţi prin interpuşi. Locuitorii Sectorului 3 au fost furaţi prea mult timp. Justiţia trebuie să facă lumină asupra presupuselor abuzuri şi încălcări ale legii. Este esenţial ca justiţia să-şi facă datoria şi să se asigure că nicio persoană, indiferent de poziţia pe care o ocupă, nu este mai presus de lege”, a declarat preşedintele USR Bucureşti, Vlad Voiculescu.

Știre inițială

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost reclamat la DNA de Agenția Națională de Integritate. ANI susține că Primăria Sectorului 3 a încheiat contracte cu firme în care părinții și fratele edilului au diverse funcții și calități.

Este vorba despre patru contracte pe care primarul Sectorului 3 le-ar fi atribuit familiei sale, în speță părinților și fratelui, începând din anul 2016. Ulterior, contractele au fost reînnoite până în prezent.

- Reclama -

Vezi și Primarii marilor orașe amenință că vor da Guvernul în judecată pe motivul tăierii bugetelor

Inspectorii ANI l-au reclamat la DNA pentru fals în declarații, întrucât edilul nu și-ar fi trecut aceste contracte în declarația de interese.

Legea le interzice primarilor să atribuie contracte rudelor de gradul I.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele