Problemele de conectivitate pe dispozitive duc la afectarea relațiilor, într-un caz din șase

0

Defecțiunile, bateria consumată și furtul. Când nu putem să ne conectăm cu cei dragi, se încurcă lucrurile, arată un studiu Kaspersky Lab.

Se pare că a fi mereu conectat este în prezent o dovadă obligatorie de afecțiune. Potrivit unui studiu Kaspersky Lab, conectivitatea este o parte esențială din datoria noastră față de cei dragi.

Cercetarea arată că, atunci când oamenii nu își pot folosi dispozitivele, cele mai întâlnite motive de îngrijorare sunt acelea că familia și prietenii vor fi îngrijorați (51%) și că nu vor putea să ajute un membru al familiei, dacă se întâmplă ceva (45%).

Motivele de îngrijorare provocate de imposibilitatea conectării cu cei dragi și de efectul asupra acestora sunt deseori justificate. Impactul de a nu avea o conexiune funcțională poate varia de la a rata, pur și simplu, o întâlnire (21%), la neplăceri pe termen lung, o persoană din șase (15%) admițând că are probleme cu cei dragi dacă rămâne fără baterie, dacă nu mai știe unde și-a pus telefonul sau s-a întâmplat să-i fie furat.

Află cum poți evita aceste probleme, aici

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele