Profesionistul nostru

0

Guvernările din ultimii 30 de ani au avut mereu o problemă, lipsa profesioniștilor.

Există și o excepție, firul roșu, care cu profesionismul său a trecut de la un partid la altul, de la o guvernare la alta. Despre Teodor Meleșcanu este vorba, veșnic într-o funcție, continuu învârtindu-se în sferele înalte ale puterii. Ce știe să facă? Să se țină de scaun, e aproape campion mondial.

Situația din Moldova nu-l privește, cu diaspora nu are treabă, ambasada din Israel o bălmăjește, curat profesionist.

O scurtă descriere a carierei sale făcută de Wikipedia ne lămurește în ce ape se scaldă profesionistul: ”Ministru de externe în perioada 1992-1996 în guvernul Văcăroiu din partea FDSN, din nou ministru de externe din 10 noiembrie 2014 până în 18 noiembrie 2014, în guvernul Ponta.În perioada aprilie 2007–decembrie 2008 a fost ministru al apărării naționale în Guvernul Tăriceanu (PNL).A fost senator de Prahova, ales în colegiul al treilea al acestei circumscripții, pe listele Partidul Național Liberal. Membru al senatului în legislatura 1996-2000, a fost ales atunci pe listele PDSR, iar în 2004 a fost ales pe listele Alianței D.A..În 27 februarie 2012 președintele Traian Băsescu l-a desemnat pe Teodor Meleșcanu drept director al Serviciului de Informații Externe. A fost validat în funcție de Parlamentul României în data de 28 februarie 2012. Pe 22 septembrie 2014 a demisionat din funcție și și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale din 2014.”

Din fericire moțiunea nu a trecut, iar domnul ministru nu demisionează, așa că guvernul are în continuare un profesionist în componență.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele