Profitul eMag la casele de pariuri

0

Anul aceasta isteria de Black Friday în rândul devoratorilor de cumpărături începe mai devreme, iar aceștia pot paria pe ceea ce se va întampla mâine, în vinerea neagră. Casa de pariuri Stanleybet introduce în oferta sa pariuri speciale vânzările pe care magazinul online eMag le va înregistra de BlackFriday.

Pariuri precum valoarea totală a comenzilor, numărul produselor vândute sau accesarile site-ului eMag sunt doar câteva exemple din oferta Stanleybet. Fiecare pariu are cotă proprie, comparabilă cu o cotă din meciurile Champions League.

Ziua cu cele mai mari reduceri din an își are rădăcinile în America dar de la an la an crează tot mai multă agitație și la noi, cele mai mai multe discouturi înregistrandu-se la eletronice si electrocaznice, produsele cele mai comercializate de gigantul eMag.

Cum în fiecare an BlackFriday îngheață activitatea firmelor de curierat și a agentilor de retail, este de așteptat ca și anul aceasta să se întâmple același lucru, astfel, un pariu pe explozia de vânzări este mai mult decat legitim și cu siguranță va trezi interesul jucătorilor și al fanilor BlackFriday.

Nu este prima dată când Stanleybet introduce în oferta sa un pariu neconventional, după ce în vara acestui an a fost lansat un pariu pe evoluția Robor.

Citește și Cel mai mare câștig pe un singur bilet a fost plătit la Stanleybet. 387.388,84 lei pentru cel mai norocos constănțean

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele