Program special de vizitare la Muzeul Antipa, în minivacanța care se apropie

0
- Reclama -

Dacă nu doriți să plecați nicăieri în această minivacață, Muzeul Antipa vă oferă un program special de vizitare în zilele de 23 și 24 ianuarie. Totodată, ca vizitatori poți avea ocazia să admiri, în aceste zile, două expoziții temporare. 

Luni și marți, 23 și 24 ianuarie 2023, în minivacanța în care se sărbătorește Unirea Principatelor Române, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi anunță pe vizitatori că a pregătit o surpriză frumoasă: muzeul este deschis, iar reprezentanții au transmis programul.

Astfel, atât luni cât și marţi, Muzeul Antipa va fi deschis în intervalul orar 10:00 și 18:00 ( iar ultimul vizitator va intra la ora 17:00).

„Vă așteptăm cu mult drag să ne vizitaţi!”, transmit reprezentanții Muzeului Antipa.

Expoziții temporare

Totodată, reprezentanții muzeului amintesc că, până duminică, la data de 29 ianuarie 2023, vizitatorii se pot delecta admirând expoziția temporară de fotografie „SLOVENIA – file din natură”. Acest proiect este organizat în parteneriat cu Ambasada Republicii Slovenia în România.

- Reclama -

„SLOVENIA – File din natură” prezintă o țară cu povești verzi, înconjurată de verdeață oriunde te uiţi – spre vârfurile alpine, spre pădurile verzi, spre Marea Adriatică, spre misteriosul peisaj carstic, spre podgoriile sale sau spre Câmpia Panonică.

De asemenea, bucureștenii care se decid să viziteze Muzeul Antipa vor avea ocazia să viziteze și expoziția temporară „Creaturi ascunse”.

Citește și: Temele pentru acasă interzise în vacanță? Ce anunță Ministrul Educației

Vizitatorii vor afla informații despre obiceiurile și principalele caracteristici ale unor animale frapante prin aspectele lor, cum se adaptează ele la mediul înconjurător, rolul pe care-l joacă în ecosistem, dar și detalii despre modul în care specialiștii le studiază.

Vedetele expoziţiei „Creaturi ascunse” „demontează” o convingere falsă potrivit căreia „eşti puternic dacă eşti mare”.

Foarte multe vieţuitoare, „slabe” în aparenţă, sunt înzestrate cu o serie de arme şi mijloace de apărare cu care, înşelând privirea iscoditoare a duşmanului, scapă de sub urmărirea lui.

Sursa: b365.ro

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele