Proiect rezidenţial de 20.000.000 de euro

0

Grupul Rădăcini, prin divizia sa dedicată sectorului imobiliar Rădăcini Estate, construieşte ansamblul rezidenţial premium Aviaţiei Tower în zona Floreasca din Bucureşti, cu o valoare a investiţiei de 20 de milioane de euro.

”Aceste zone (între Calea Floreasca, Barbu Văcărescu şi Gara Herăstrău, n.r.) au rămas în ultimii ani locaţiile cu cele mai mari creşteri înregistrate în ceea ce priveşte numărul de angajaţi din clădirile de birouri moderne. Conform estimărilor publicate în 2018 de compania de servicii imobiliare Cushman & Wakefield Echinox, aproximativ 40% dintre angajaţii care îşi desfăşoară activitatea într-un astfel de mediu sunt concentraţi în clădirile aflate în apropierea metroului Aurel Vlaicu şi Pipera (aproximativ 97.000 dintr-un total estimat de 250.000)”, arată un comunicat.

Demarată în luna februarie a acestui an, prima fază a proiectului include construcţia celor 134 de locuinţe, de la apartamente de 2 şi 3 camere, până la cele de tip penthouse/duplex, şi 172 de locuri de parcare.

citeşte şi: Dăncilă ia măsuri după întâlnirea ratată cu Juncker de luni seara: Anchetă asupra SPP

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele