Propaganda rusă a început să speculeze gafa lui Fifor: ”Ministrul Apărării a scăpat porumbelul aseară”

0

Gafa făcută de Mihai Fifor marți seară la Antena 3 a început să fie speculată de propaganda rusă, pe Sputnik.md apărând un articol intitulat ”Fifor a recunoscut: scutul de la Deveselu – rachete balistice”.

”Ministrul Apărării Naţionale a ”scăpat porumbelul” aseară, în cadrul unei emisiuni de televiziune, iar acum se contrazice, afirmând că spusele sale au fost deturnate”, notează site-ul citat.

”După reacţiile apărute la scurt timp în presă şi în care Mihai Fifor era atenţionat că a spus ce nu trebuia, şi anume că la Deveselu sunt rachete de interceptare, nicidecum balistice, oficialul român a revenit asupra declaraţiei şi susţine că nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu îi miroase”, se mai scrie în articolul de pe Sputnik.md.

Ministrul Apărării a declarat marți seara la Antena 3 că la baza de la Deveselu sunt ”rachete balistice”, care nu ar putea să-l ”încânte” vreodată pe Vladimir Putin. Miercuri dimineață, Mihai Fifor a revenit asupra afirmațiilor susținând că ”a fost în cel mai rău caz o eroare de interpretare”.

Citește și Geopolitică și bâlbe ministeriale, Băsescu cere demisia lui Fifor

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele