Propaganda rusă a început să speculeze gafa lui Fifor: ”Ministrul Apărării a scăpat porumbelul aseară”

0
- Reclama -

Gafa făcută de Mihai Fifor marți seară la Antena 3 a început să fie speculată de propaganda rusă, pe Sputnik.md apărând un articol intitulat ”Fifor a recunoscut: scutul de la Deveselu – rachete balistice”.

”Ministrul Apărării Naţionale a ”scăpat porumbelul” aseară, în cadrul unei emisiuni de televiziune, iar acum se contrazice, afirmând că spusele sale au fost deturnate”, notează site-ul citat.

”După reacţiile apărute la scurt timp în presă şi în care Mihai Fifor era atenţionat că a spus ce nu trebuia, şi anume că la Deveselu sunt rachete de interceptare, nicidecum balistice, oficialul român a revenit asupra declaraţiei şi susţine că nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu îi miroase”, se mai scrie în articolul de pe Sputnik.md.

Ministrul Apărării a declarat marți seara la Antena 3 că la baza de la Deveselu sunt ”rachete balistice”, care nu ar putea să-l ”încânte” vreodată pe Vladimir Putin. Miercuri dimineață, Mihai Fifor a revenit asupra afirmațiilor susținând că ”a fost în cel mai rău caz o eroare de interpretare”.

Citește și Geopolitică și bâlbe ministeriale, Băsescu cere demisia lui Fifor

De Vlad Mitu

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele