Prunea: „Messi nu mai e ca acum 1-2 ani. Sunt curios să-l văd și pe Ronaldo. Mai mult numele decât valoarea” (AUDIO)

0

Fostul portar al naționalei României a declarat la Sport Total Fm că e încântat de organizarea Cupei Mondiale în Qatar, unde sunt condiții foarte bune din toate punctele de vedere, iar problemele despre care s-a vorbit inițial au trecut în planul secund.

Goalkeeper-ul „tricolorilor” din anii ’90 crede că victoria Arabiei Saudite cu Argentina este una meritată. Totodată, Prunea a declarat că Messi și Ronaldo nu vor impresiona la acest Mondial, chiar dacă este ultimul pentru ei:

Sincer nu mă așteptam să fie organizarea atât de bună. Din punctul meu de vedere este o Cupă Mondială organizată în condiții foarte bune, condiții de joc foarte bune. Văd că lumea vorbește din ce în ce mai mult despre lucrurile bune care se întâmplă acolo și ăsta e un lucru îmbucurător. Foarte mulți spectatori, toate echipele naționale au 20-30 de mii de suporteri. Este o Cupă Mondială care cred că va fi până la urmă un succes, chiar dacă la începutul ei se vorbea despre probleme foarte mari. Nu mă gândeam să apară surprizele chiar atât de repede. S-a întâmplat în meciul cu Argentina, în care, după prima repriză, am văzut așa că Arabia Saudită este o echipă disciplinată, din așa zisele echipe mici. După prima repriză presimțeam că se va întâmpla ceva, pentru că se vedea că jocul nu era la întâmplare, un joc tactic foarte bun, asta e numai și numai mâna antrenorului pe care-l au, un antrenor străin. Și diferența de dincolo cu Scaloni. Chiar mă gândeam, ce poate un antrenor să-i spună lui Messi? Ce poate să-l învețe pe Messi? Mi se pare că Argentina e o echipă fără cârmaci, fiecare joacă după ureche, după talentul nativ, nicio idee de joc, nimic tactic. E o victorie meritată a Arabiei Saudite. Uitați-vă la Messi. Toată lumea aștepta ultimul campionat mondial al lui. Va fi ultimul campionat, dar Messi nu mai e de 1-2 ani jucătorul ăla cu care noi ne-am obișnuit, să facă diferența. Și-a pierdut mult din entuziasm, este pe final de carieră. Sunt curios să-l văd și pe Ronaldo, cred că și el se va înscrie pe aceeași linie. Mai mult numele decât valoarea și, de ce nu, și potența, că timpul nu iartă pe nimeni”, a declarat Florin Prunea.

Interviul complet poate fi ascultat pe site-ul www.sptfm.ro sau prin link-ul de mai jos:

https://sptfm.ro/florin-prunea-messi-nu-mai-e-jucatorul-de-acum-1-2-ani-sunt-curios-sa-l-vad-si-pe-ronaldo-mai-mult-numele-decat-valoarea/

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele