PSD a intrat în febra rimelor: Nu pot ei bloca cât putem noi legifera

0

PSD a dat în boala versurilor, după ce Marcel Ciolacu ne-a servit o rimă naivă, acum chiar partidul ne servește așa ceva.

 

”Trei legi bune pentru ţară, iniţiate de PSD şi atacate de PNL, au undă verde de la CCR. Nu pot ei bloca cât putem noi legifera! Partidul care se opune creşterii alocaţiilor şi pensiilor s-a împotrivit unor măsuri ce ajută milioane de români şi protejează bogăţiile ţării”, a transmis PSD.

Formaţiunea a precizatcă se referă la: ”oprirea speculei cu teren agricol şi consolidarea proprietăţii naţionale, ca pământul ţării să nu ajungă doar pe mâini străine”, ”stabilirea valorii coşului minim de consum lunar pentru trai decent, astfel ca salariul minim să poată creşte anual prin raportare la un indicator real” şi la ”suspendarea înstrăinării pentru doi ani a firmelor de stat, pentru ca gaşca PNL să nu poată vinde CEC şi Eximbank, pe doi lei, în plină pandemie”. ”Noi luptăm pentru un stat social just, liberalii sunt preocupaţi doar să-şi sporească propriile averi”, a mai transmis PSD.

Curtea Constituţională a dezbătut, în şedinţa de marţi, mai multe dosare şi a respins mai multe obiecţii de neconstituţionalitate ridicate de către grupul parlamentar al PNL sau USR.

 

Citește și: Ciolacu polemizează, cu președintele, în versuri

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele