PSD are cinci sau şase variante pentru funcţia de ministru al Agriculturii

0

Marcel Ciolacu a anunţat că partidul pe care îl conduce are cinci sau şase variante pentru funcţia de ministru al Agriculturii – rămasă vacantă după demsiai lui Adrian Chesnoiu, aflat în vizorul DNA – el afirmând că Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii pe vremea când social-democraţii erau conduşi de Liviu Dragnea, a fost propus unii colegi pentru acest post.

 

Ciolacu a declarat, luni, că Adrian Chesnoiu a avut abordarea corectă, demisionând din funcţie după anunţul potrivit căruia este cercetat de către DNA.

“Îl felicit pentru acest gest şi această abordare corectă. Cu toţii suntem vremelnici în anumite funcţii şi trecători pe acest pământ. Normal că Adrian era un foarte bun specialist, recunoscut de către toată lumea, atât la Bruxelles, cât şi de către fermieri, agricultori. Este un moment delicat pentru Adrian, dar cu abordarea pe care a avut-o şi sper că lucrurile să grăbească, să nu treneze acest dosar mai mult decât trebuie în anumite zone, să fie trimis cât mai repede în judecată, îşi va dovedi nevinovăţia”, a afirmat Ciolacu.
Întrebat dacă va vota pentru ridicarea imunităţii lui Adrian Chesnoiu, liderul PSD a răspuns: “Categoric. E o decizie luată, mai ales că Adrian Chesnoiu ne-a rugat să facem acest lucru indiferent de poziţia Comisiei juridice”.

El a mai fost întrebat dacă nominalizarea pentru funcţia de ministru al Agriculturii va aparţine tot organizaţiei PSD Olt?
“Nu ştim, e o analiză pe care o să o avem. Cu certitudine va aparţine Partidului Social Democrat. Avem vreo cinci sau şase variante. Am avut discuţii telefonice şi ieri la sediu, şi alaltăieri la sediu cu colegii mei, din cele cinci, şase variante o să venim cât mai repede cu o propunere”, a transmis Ciolacu.

LEMET – investiții de 7 milioane de euro la șase luni din 2022

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele